Om Pal & Berens

Kjøkkensjef Rune Pal og vinekspert Christer Berens er to menn med genuin og oppriktig interesse for vin- og matlaging. De er opptatt av at kvalitet i alle ledd. Gode viner i matlaging har lenge vært en mangelvare og dette ønsket Pal & Berens å gjøre noe med.

Pal og Berens

De satte seg et mål: å lage verdens beste matvin under mottoet «den beste saus fortjener den beste vin«. Og slik ble Selection Pal & Berens til: en serie matlagningsviner som egner seg spesielt godt til matlaging.

Lurer du på hva matvin egentlig er?

Pal & Berens er matvin med høy kvalitet til en billig penge. I sortimentet finnes både rødvin, hvitvin, sherry og portvin – alle ferdig saltet og pepret og klare til bruk.

Perfekt til matlaging

Druetypene er spesielt valgt ut med tanke på at vinen skal benyttes som ingrediens i matlaging. Hvitvinen er basert på to druer: Viura bidrar med friskhet og Sauvignon Blanc gir den perfekte aroma. I rødvinen står druen Mourvedre for krydder og fyldighet, og Tempranillo skaper den riktige finessen og elegansen.

Vi har samlet flere oppskrifter med Pal & Berens-vin, som du finner her!

Salt og pepper: lenger holdbarhet

Pal & Berens matviner er tilsatt maldonsalt og pepper. Dog i begrenset mengde, slik at du selv smaker til sausen etter reduksjon. Visste du forresten at salt hindrer veksten av mikroorganismer som gjør at vinen blir til eddik? Dette betyr at en flaske Pal & Berens matvin har mye lengre holdbarhet enn vanlig vin.

Hvor selges Selection Pal & Berens?

De fleste grossister leverer Pal & Berens i 1-liter flasker og 5-liter Bag-in-Box til restauranter og storhusholdning. For mer informasjon, ta kontakt med importøren A la Carte. Telefon 22 90 10 30. Du kan også lese mer på www.alac.no

I dagligvarehandelen selges Pal & Berens rødvin og hvitvin i 37,5 cl.

Vil du bruke Pal & Berens matvin i din restaurant?

Flere har gjort det før deg! Her finner du all info du trenger.

 Vil du lage matretter med Pal & Berens-vin? Hjelpen er på vei!

En gastronomisk hilsen fra
Rune Pal & Christer Berens