Verdens beste pytt i panne

14. mars tok Christer med sitt radiokjøkken ut på gata og serverte verdens beste pytt i panne. Her er oppskriften!

til 4 personer
  • 200 g biffkjøtt (for eksempel mørbrad)
  • 200 g gode pølser, gjerne bratwurst
  • 150 g bacon
  • 400 g kokte poteter
  • 200 g løk
  • 100 g  sjampinjong
  • 2 ss sterk sennep
  • Salt og pepper
  • 2 ss worchestersaus (kan sløyfes)
tilbehør
  • egg
  • rødbeter
  • persille

1. Hakk alle ingrediensene på størrelse med en sukkerbit.
2. Stek sjampinjong og løk først og sett til side.
3. Stek bacon og pølser og sett til side.
4. stek biffkjøttet til det får farge, og tilsett det andre som er stekt.
5. Smak til med salt, pepper, sennep og eventuelt litt worchestersaus

Serveres med stekt egg, rødbeter og hakket persille.

Publisert .
Arkivert under , , .