Langtidsgrillet kje med tzatsiki og aubergine

Gjør deg klar for en greskinspirert helgenytelse! Langtidsgrillet kje med tzatsiki og aubergine setter virkelig fart på helgen!

Til denne retten trenger du:
  • 2 hele kjebog med ben
  • 5 fedd hvitløk
  • 1 potte rosmarin
  • 4 dl hvitvin
  • salt, pepper og olivenolje
  • evt tzatsiki og aubergine som tilbehør

Denne retten er beregnet på 4 personer.

Slik gjør du:

  1. hell hvitvinen i en langpanne
  2. legg kjebogen i langpannen
  3. gni inn hakket hvitløk og hakket rosmarin og litt olivenolje
  4. krydre med salt og pepper
  5. stekes i ca 3-4 timer på 110 grader

Servering:

Smaker herlig med tzatsiki og aubergine som tilbehør!

Nytelser

Få mer inspirasjon og finn flere gode oppskrifter i vår bok Nytelser.

Publisert .
Arkivert under , , .