Lakserogn med asiatisk vri

Prøv deg på en herlig appetittvekker før julematen i desember. Lakserogn med limesaft og wasabi setter fart på smaksløkene!

Til 4 porsjoner:
  • Lakserogn ca 100 gram
  • Crackers, så tynne som mulig
  • 100 gram laks i tynne skiver
  • 2 kamskjell i tynne skiver
  • Alfaspirer
  • Wasabiperler (kan sløyfes)
  • 4 spiseskjeer soyasaus
  • 1 ss limesaft
  • 1/4ts wasabi
  • 1 skive marinert ingefær

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

Slik gjør du:

  1. Bland sammen soyasaus, limesaft og wasabi.
  2. Legg en klype alfaspirer på kjeksen.
  3. Dypp laks/kamskjell i soyasaus og legg på kjeksen.
  4. Legg wasabiperler og lakserogn på toppen.
  5. Topp med marinert ingefær.

Dette er en appetittvekker som kan varieres etter smak!

Vel bekomme!

Den store julekokeboken

Få mer inspirasjon og finn flere gode oppskrifter i vår bok Den store julekokeboken.

Publisert .
Arkivert under , , .