Jordbær med balsamico og ricottakrem

Lag den herlige norske favoritten med en italiensk vri!

Til jordbærene trenger du:
  • 1 kurv jordbær
  • 100 g sukker
  • 2 ss balsamico
Til ricottakremen trenger du:
  • 3 ss ricottaost
  • 3 ss crème fraîche
  • 2 ts brunt  sukker
  • frø fra en halv vaniljestang

Slik gjør du:

Steg 1: jordbærene

  1. Kutt opp jordbærene, og strø over sukker. La dette stå og hvile et kvarters tid, til den har saftet seg litt.
  2. Vend inn balsamico slik at det blandes med saften.
  3. La gjerne jordbærene stå og hvile litt før servering.

Steg 2: ricottakremen

  1. Ha alt sammen i en bolle
  2. Visp det til en kremaktig konsistens.
  3. Legg jordbærene i en skål med en god klatt krem på toppen.

Vel bekomme!

Nytelser

Få mer inspirasjon og finn flere gode oppskrifter i vår bok Nytelser.

Publisert .
Arkivert under , , .