Gourmetbiffsnadder!

Sist Nytelsesfredag ga Christer tips om hvordan biff best skal stekes. Nå lager han gourmetvariant av biffsnadder! Prøv selv, da vel?

Til denne retten kan du bruke:
  • 600 g mørbrad eller ytrefilet av okse
  • 3 store sjalottløk i skiver
  • 2 dl shitakesopp
  • 3 vårløk i skiver
  • 100 g sukkererter
  • 2 fedd hakket hvitløk
  • 2 ts grovkornet sennep
  • En halv boks creme fraiche

Slik går du frem:

1. Stek kjøttet medium på høy varme, og la det kjøle på rist.
2. Stek løken på svak varme.
3. Tilsett soppen og øk varmen.
4. Når sopp og løk er gyllen, tilsett sukkererter og vårløk.
5. Kutt kjøttet i store strimler og legg i pannen.
6. Tilsett sennep og creme fraiche, og kok sammen et par minutter.
7. Smak til med salt og pepper.

Server enten i tacolefse eller med potetstappe, ris eller pommes frites.

Tips: Her kan ingredienser varieres etter smak og behag. Prøv deg frem!

Finn flere gode og enkle høstoppskrifter oppskrifter i Christers boksuksess Nytelser!  Kjøp den her ved å sende navn og adresse.

Nytelser

Få mer inspirasjon og finn flere gode oppskrifter i vår bok Nytelser.

Publisert .
Arkivert under , , .