Eksklusivt ostesmørbrød

Ostesmørbrød er en herlig klassiker som passer til enhver anledning. Prøv denne franske varianten!

Til denne retten trenger du:
  • 8 loffskiver
  • ost, gjerne gruyère, emmentaler eller annen ost med mye smak
  • 4 skiver med god kokt skinke som er røkt
  • dijonsennep
  • majones
  • smør til steking
(Husk: Den blir ikke bedre enn råvarene du bruker!)

Slik gjør du:

  1. Smør majones på fire av loffskivene, og legg på osteskiver.
  2. Legg på skinke og smør på litt sennep, så en osteskive til, og så en loffskive på toppen.
  3. Stekes i smør i pannen til den får gyllen farge. Det er viktig ikke å steke med for varm panne – da blir brødet brent før osten rekker å smelte.

Serveres gjerne med en frisk rosé!

Vel bekomme!

Nytelser

Få mer inspirasjon og finn flere gode oppskrifter i vår bok Nytelser.

Publisert .
Arkivert under , , .