Christers tradisjonsrike appelsinlikør!

Tradisjonen tro lagde Christer appelsinlikør 40 dager før jul – her ser du hvordan!

Til appelsinlikør:
  • 1 vaniljestang
  • 1 appelsin
  • 1 Norgesglass eller liknende
  • 40cl vodka eller rom (40%)
  • 40 hele kaffebønner
  • 40 sukkerbiter (ca. 1 dl)

Dette er hemmeligheten:

Prikk ca. 40 hull i appelsinen og legg alle ingrediensene i glasset og fyll på med sprit slik at appelsinen dekkes. La det stå i 40 dager og filtrer. Likøren er nå klar til å nytes!

Tips: Heller du i  en liten skvett med konjakk blir det ekstra godt.

Ønsker du deg flere gode tips til en skikkelig hjemmelaget julehøytid? Inspirasjon finner du i Den Store Julekokeboken!

Den store julekokeboken

Få mer inspirasjon og finn flere gode oppskrifter i vår bok Den store julekokeboken.

Publisert .
Arkivert under , , .