Den store julekokeboken

Den Store Julekokeboken

Dette er en hyllest til all den fantastiske julematen som finnes i Norge.

Boka tar for seg både julemiddagen og desserter, julefrokosten, julekakene og ikke minst – barnas jul.

Sammen med Engebret Café, en av landets mest kjente forvaltere av norsk matkultur, bidrar boken til å holde julens mattradisjoner levende. Her gir Christer Berens sine beste anbefalinger til hva som smaker godt i glasset til julematen, både av vin, øl, akevitt og alkoholfritt.

I denne boka finner du med andre ord alt du trenger for å lage et vellykket julemåltid! Oppskriftene er rikt illustrert med bilder som vil få alle og enhver i skikkelig klassisk julestemning. Ønsker du å lage en real, hjemmelaget julemiddag hjelper boken deg på vei, med oppskrifter som er lett å følge, selv for den mest uerfarne.

Den Store Julekokeboken er norsk vinner av Gourmand World Cookbook Awards 2012 i kategorien «Best Cookbook Photography».

Titt i boka og bli inspirert!

bokkjop2